Ik wil jullie graag uitnodigen

Dag lieve mensen

Fijn dat het weer voorjaar is en dat we kunnen genieten van het element hout. Groei en bloei op alle vlakken.

De dag van het element hout is helaas voorbij, maar jullie kunnen daar nog wel over lezen en tips verkrijgen in mijn vorige blogs.

https://fengshui-visie.com/het-element-hout-met-5-tips/

https://fengshui-visie.com/het-voorjaar-komt-eraan-ook-weer-zin-om-te-groeien/

Omdat ik steeds meer post op social media en minder blogs schrijf, wil ik jullie bij deze uitnodigen om je aan te melden op mijn Facebookpagina Feng Shui Visie, voor meer persoonlijke posts kun je naar Hanny Verheijden. Dat geld ook voor Instagram, Feng Shui Visie en/of Hanny Verheijden

En ook op LinkedIn heb ik nu 2 mogelijkheden.

Nog meer nieuws.

Omdat ik het ook fijn vind om samen te werken heb ik Mieke Roovers directeur van Top Life gevraagd om samen een training te ontwikkelen. En met trots laat ik weten dat we op zondag 22 mei in het prachtig gelegen Bergkristal in Haaren NB een unieke training geven namelijk: Innerlijke en uiterlijke Energy Mastering. Je leest er hieronder meer over. Mieke werkt ook vanuit de Chinese gezondheidsleer en de principes van energie. Ze heeft 4 boeken geschreven en heeft al een lange internationale carrière

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841444936046155.

 Op zaterdag 18 juni geef ik weer een dag over het element vuur. Waarin ons hart en onze passie aan bod komen. Kijk eens op deze pagina voor meer info.

Cursussen en workshops

Ik wens jullie een heel mooi voorjaar en hoop jullie te zien op 22 mei of op 18 juni

Het voorjaar is de beste tijd voor een tuin advies, zowel voor een nieuw ontwerp of alleen aanpassingen of een energie check. Dat geldt natuurlijk ook voor je huis. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ik help je graag om meer energie, inspiratie, schoonheid, gezondheid en voorspoed  in je leven te brengen.

Deel deze mail gerust met je vrienden, familie of je netwerk. Dat waardeer ik zeer.

Met hartelijke groet en veel goede Chi,

Hanny Verheijden

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.