Feng Shui voor bedrijven

Meer energie, meer motivatie, minder ziekte verzuim

 

 

Feng Shui consult voor bedrijven

Een inspirerende, harmonieuze en gezonde werkomgeving met een hoge energie draagt altijd bij tot beter bedrijfsresultaat en meer betrokkenheid, inspiratie en plezier in het werk.

Een goed gekozen bureaupositie geeft met minder inzet meer overwicht en een betere prestatie. Het is algemeen bekend dat heel veel bedrijfsruimtes en kantoorpanden de gezondheid en vitaliteit van de gebruiker ondermijnen.

Wilt u het ziekteverzuim verminderen, de productiviteit, motivatie en betrokkenheid verhogen en met minder moeite meer resultaat behalen ? En wil je niet meteen veel investeren in een nieuw interieur. Dan heb ik goed nieuws, Ik heb heel veel goede resultaten bereikt met het aanpassen van een bestaand interieur, dus ook met een minimum aan investering kun je een maximum resultaat behalen.

Volgens grootmeester prof. Dr. Lim is in 70 % van de gevallen de oorzaak van bedrijfsproblemen een slechte Feng Shui.
Daarom is een goede Feng Shui heel belangrijk voor zowel startende als voor bestaande bedrijven. Bij nieuwbouw, renovatie, uitbreiding of een nieuw interieur kunnen wij u van dienst zijn. Maar zelfs zonder problemen of grote veranderingen brengt een Feng Shui consult verbetering in het bedrijfsresultaat. Dit geldt voor alle bedrijven groot en klein, praktijkruimten, horeca, hotels, scholen en wellness centra.

Nine Star Ki

Een karakter en talenten analyse, op basis van de 5 elementenleer is zeer zinvol om het  juiste personeel aan te trekken of te begeleiden. Het zal niet de eerste keer zijn dat een werknemer die niet goed functioneerde vrijwillig een andere baan is gaan zoeken of dat de samenwerking heel erg verbeterde door meer wederzijds begrip en inzicht in talenten en valkuilen.


Investering in een Feng Shui advies

Dit is afhankelijk van de grootte, het aantal werknemers en de wensen en /of problemen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Dit kom ik graag met u bespreken.

Workshops en lezingen 

Wil je jouw personeel of netwerk inspireren met een andere visie op wonen, werken en gezondheid?
Dan is een lezing of workshop over Feng Shui een bijzondere ervaring.

De Chinezen doen het goed, hoe komt dat? Waarom hebben er zoveel mensen een burn-out?
Hoe worden we beïnvloed door onze woon- en werkomgeving? Wat is het effect van Feng Shui op het ziekteverzuim?

Hoe kan de plaatsing van ons bureau zoveel invloed hebben op onze focus en energieniveau dus op onze productiviteit en zelfs op ons vermogen om meer in controle te zijn en gezag uit te stralen.

Workshops of lezingen worden altijd afgestemd op bedrijfstak en doelgroep.

Neem gerust contact op voor meer info of een afspraak.

Denk ook eens aan een Feng Shui lezing of workshop op maat in uw bedrijf.

De samenwerking met Feng Shui adviseuse Hanny Verheijden was voor ons een openbaring.

Na advies gevraagd te hebben voor onze nieuwe inrichting van het Tandtechnisch laboratorium, kreeg deze opdracht een verassende wending door gesprekken met de directie die uit twee personen bestaat. De op Feng Shui gestoelde aanpak was niet alleen leerzaam en leuk, maar bracht ook veel synergie tussen de directie leden tot stand. Openheid, duidelijke karakter omschrijvingen, tegenstellingen en overeenkomsten. Dit alles werd duidelijk door de voor ons onbekende Oosterse aanpak. Een openbaring voor ons Westerlingen. Wij vinden deze werkwijze een enorme aanvulling op ons bestaande beleid binnen onze organisatie. Wij danken Hanny dan ook hartelijk voor haar inzet.

M. Gimbrere en P. Spoor.
Tandtechnisch laboratorium