Diensten

Feng Shui voor leven, wonen en werk

Wil je een leef- of werkomgeving die inspireert, voelt als thuis, stressvrij en harmonieus is en levensenergie geeft? Een ruimte die mooi is èn gezond?

Een Qi-Mag Feng Shui consult helpt je dat te realiseren. Ik ben een breed opgeleide Feng Shui expert met ruim 20 jaar advieservaring. Feng Shui is een duizenden jaren  oude kunst en wetenschap. Het is een plaatsing- en inrichting systeem dat zich richt op het creëren van stressvrije, harmonieuze en vitale ruimtes die leven en welzijn  ondersteunen. Een goed Feng Shui advies zorgt voor voorspoed en een positieve flow in je leven. Ik onderzoek het effect van je huis en interieur op je leven en kijk naar vorm, ligging, kleur, indeling, plaatsing, kunst en nog veel meer. Feng Shui is een studie van mensen, gebouwen, omgeving en tijd en hoe die facetten op elkaar inwerken. Het heeft als doel de energie te verhogen en stagnaties op te heffen. Je kunt met dit systeem invloed uitoefenen op alle facetten van het leven zoals relaties, gezondheid, succes, groei, bewustwording, etc.

Wat Qi-Mag Feng Shui zo bijzonder maakt is dat het vele stromingen binnen de Feng Shui combineert en oosterse wijsheid met westerse kennis verbind.

Wanneer boek je een Feng Shui consult:

Wanneer je iets aan je interieur wilt veranderen
Wanneer je een nieuw huis of bedrijfspand gaat betrekken
Wanneer je het gevoel hebt vastgelopen te zijn in je persoonlijke leven of werk
Wanneer je het gevoel hebt, dat de energie in je huis of bedrijf niet klopt omdat het niet stroomt
Wanneer je op een keerpunt of voor grote keuzes in je leven staat
Wanneer je advies wilt bij de aankoop van een huis, bedrijfspand of grondstuk
Wanneer je van plan bent te verbouwen of te verhuizen.
Wanneer je een bedrijf wilt starten
Wanneer je leven of je business stagneert
Wanneer je bedrijf een hoog ziekteverzuim heeft
Wanneer je relatie of gezondheidsproblemen hebt
Of gewoon wanneer je meer flow in je leven wilt

Je zult misschien even overweldigd zijn door het brede aanbod van diensten maar ik geloof in een holistische aanpak . Het is vaak een combinatie van aspecten die je enorm vooruit helpen.. Ik kan al mijn diensten integreren in een consult maar het is ook mogelijk om een enkele of een aantal diensten die je aanspreken te boeken.

Het zal altijd een bijdrage leveren aan meer balans en energie en aan een meer ontspannen, gelukkiger leven.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op,