Feng Shui Consult en Diensten

s

Onze Diensten

Wil jij ook een woning, bedrijfspand of tuin die jou ondersteunt in jouw doelen? Een inspirerende plek die voelt als thuis, stressvrij en harmonieus is en een hoge vitaliteit en levensenergie heeft? Een plek die niet alleen heel mooi maar ook gezond is? Dan kan een Qi-Mag Feng Shui Consult je helpen.

 

Na een studie traditionele Chinese geneeswijzen en een carrière als visagist/stylist wilde ik graag vorm en inhoud gaan combineren en ben ik mij gaan specialiseren in Feng Shui. Na verschillende opleidingen  gevolgd te hebben ben ik ook afgestudeerd aan het Qi-Mag international Feng Shui& geomancy institute van grootmeester Jes Lim. De Qi-mag opleiding is uniek want het combineert diverse Feng Shui stromingen met taoïstisch energiewerk en heeft het accent ook op gezondheid liggen. Bij dr. Lim heb ik mij verder gespecialiseerd in Feng Shui voor bedrijven en tuinen. Dus ik ben een allrounder en met 20 jaar ervaring mag ik mij wel een Feng Shui expert noemen. Heb je een vraag? Dan ben ik beschikbaar voor een Feng Shui Consult.  Bekijk ook “De Reis Van De Heldin”

Feng Shui Voor Thuis

Verander je huis, verander je leven met een Feng Shui Consult

Voor meer rust en ruimte in je hart en je hoofd

Voor meer flow en vitaliteit

Geef meer kleur aan je leven

Feng Shui voor Bedrijven

Wil je ook met minder moeite meer resultaat behalen doordat je in de flow zit, meer focus en controle hebben door op de juiste plek te zitten en ziekteverzuim drastisch verminderen door het creëren van een gezonde werkplek.

Wil jij ook een stressvrije en vitale werkomgeving?

Meer inspiratie, ondersteuning en een positieve stemming door juist kleurgebruik

De juiste persoon op de juiste plek en een goede timing voor je plannen

Bewustzijn gekoppeld aan energie is CREATIE

Feng Shui Persoonlijk

Wil jij meer inzicht in jezelf en in je relaties, weten wat jouw talenten zijn en wanneer het een goed moment is voor veranderingen, Wil jij weten wie of wat het beste bij je past n wil je meer flow in je leven. Boek dan een NIne Star Ki consult

Wil jij ook je ballast kwijt, je weer vrij en licht voelen, boek dan een persoonlijke energetische reiniging.Voor een frisse start

Sta je op een keerpunt in je leven
Hebt je het gevoel dat je te veel ballast met je meedraagt? Wilt je jouw levenslust en
vitaliteit weer terug?

Bewustzijn gekoppeld aan energie is CREATIE

Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 2 91 21 258

+31 (0)13 536 56 93