Space Clearing

Harmonie en vitaliteit om je heen

Een van de manieren om je woonomgeving in harmonie te brengen met jou als mens, is ‘Space Clearing’, oftewel een energetische reiniging van panden of grondstukken.

 

Een huis is een fysiek object, maar draagt ook ballast met zich mee. Dit zien we niet maar toch voelen we dit vaak wel onbewust aan. Een huis kan treurigheid, vermoeidheid, angst of depressie uitstralen afhankelijk van de gebeurtenissen die zich er hebben afgespeeld zoals ziektes, sterfgevallen, ruzies en scheidingen of inbraken. Kinderen zijn hiervoor extra gevoelig. Het is mogelijk dat ze slecht slapen, angstig en onrustig zijn of naar dromen. Maar ook voor volwassenen geldt dat onze gezondheid kan lijden onder de plek waar we wonen of werken.

 

Meer rust en ruimte

 

Natuurlijke verstoringen door wateraders, breuklijnen of verstoorde magnetische velden kunnen de harmonie in huis en de vitaliteit van de bewoners aantasten. Dit geldt ook voor technologische verstoringen. Een energetische reiniging, een Space Clearing, van het pand en remedies tegen natuurlijke en technologische verstoringen, kunnen dan weer rust en ruimte terugbrengen. 

Zie ook personal clearing, een energetische reiniging voor personen