Qi-Mag Feng Shui Advies

Voor grote resultaten zijn meestal slechts kleine aanpassingen nodig

 

 

Feng Shui is een kunst, filosofie en wetenschap in een. Het vind zijn oorsprong in het oude China en richt zich op het creëren van een plek of pand met een hoge levensenergie voor meer voorspoed, gezondheid en geluk. Er zijn veel systemen binnen de Feng Shui maar de Q-Mag Feng Shui combineert ze allemaal en richt zich ook meer op gezondheid en vitaliteit.

Feng Shui kan overal toegepast worden. In woningen en in alle typen bedrijfsruimtes en tuinen. Het effect van een Feng Shui advies zal altijd merkbaar, voelbaar en zichtbaar zijn. Een goede Feng Shui zorgt voor voorspoed en flow in je leven.

Ligging, locatie, indeling en plaatsing van een pand, kleuren, natuurlijke materialen, gebruik van planten en waterelementen, verlichting, geur en kunst zijn een aantal zaken waar op gelet wordt.

Een ander aspect van Feng Shui is het effect van straling. Dit kan natuurlijke straling zijn maar het terugbrengen van hoog en laag frequentie is ook van essentieel belang. Het is aangetoond dat deze stralingen een nadelig effect hebben op de gezondheid.

Een serieus Feng Shui consult vraagt om een zeer ervaren en breed opgeleide consultant.

Zelf ontwerp ik al sinds 2000 gezonde en inspirerende werkplekken. Ik zet ook mijn kennis van de traditionele Chinese geneeswijzen in dus ik kan je ondersteunen met voeding- en ontspanning advies Mijn jarenlange ervaring als visagist en stylist hebben mij veel gevoel voor kleur en stijl gegeven zodat ik je woning niet alleen gezond en harmonieus maak maar ook heel mooi en sfeervol.

Op persoonlijk gebied heb ik je ook veel te bieden zodat een consult heel holistisch kan zijn. Kijk eens op mijn over Hanny pagina.

Ik kan je onder andere ondersteunen met:
– Kleur- en interieuradvies
– Advies bij aankoop en verbouwing
– Energetische reiniging van personen en panden
– Creëren van een ideale en gezonde werkplek zowel thuis als op kantoor
– Karakter en relatie analyse en lifestyle advies

Een Feng Shui consult is altijd maatwerk en wordt aangepast aan je persoonlijke of zakelijke wensen en omstandigheden

Meer weten? Ik maak graag vrijblijvend kennis met je tijdens een telefonisch of persoonlijk gesprek en ontdek hoe ik je kan helpen je leef- of werkomgeving te verbeteren en een gelukkiger en succesvoller leven te leiden.

Kosten Feng Shui advies

Deze zijn afhankelijk van de grootte van het pand en de gevraagde adviezen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor ieder budget. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer info over een consult op maat.