Cursussen en workshops

Feng Shui Cursus & Feng Shui Opleiding

De 5 elementendagen.

Deze Feng Shui cursusdagen geven voeding aan lichaam en geest, hart en ziel. 

Kennis en begrip van de elementen helpen ons om meer in harmonie te zijn met onszelf en de natuur. Geestelijk en lichamelijk gezonder te worden of te blijven en meer met de flow van het leven mee te gaan.

De 5 elementenleer is de basis voor de Chinese geneeswijze en de Feng Shui en is kennis die ieder mens zou moeten hebben voor een gezond en gelukkig leven.

Activiteitenaanbod 5 elementenleer / Feng Shui cursus/ Feng Shui opleiding.

Bijeenkomsten vinden plaats op diverse locaties in of rond Tilburg. Altijd van 10.00 – 17.00 uur.
Of op afspraak en op maat, op een locatie naar voorkeur.

Dag van het element Metaal:
Zaterdag 22 oktober 2022 in Centrum Het Bergkristal te Haaren NB

Dag van het element Water:
Zaterdag 3 december 2022. In Tilburg op loopafstand van het station.

Dag van het element Hout:
Zaterdag  april  2023 in Het Bergkristal in Haaren NB

Dag van het element Vuur:
Zaterdag juni 2023 in Centrum Het Bergkristal te Haaren NB

Dag van het element Aarde:
Zaterdag  september 2023 in Centrum Het Bergkristal in Haaren NB

Deze elementen dagen geven een diepgaande kennis van telkens  één element passend bij het actuele seizoen. Je krijgt Inzicht in de werking van de 5 elementen en het effect op jezelf en de mensen om je heen. Je gaat je bewust worden van de elementen  in jezelf, zowel fysiek, mentaal als emotioneel en krijgt veel tools aangereikt om het element in jezelf en je woon- of werk omgeving te versterken. Kortom een holistische dag.

Onderwerpen en praktijk.

1. Voedingsleer: Het element versterken door bijbehorende voeding met recepten.

2. Bewegingsoefeningen uit de Tai chi en  Qi-Gong om het element te versterken.

3. Karakteranalyse van het element vanuit de Nine Star KI. Je leert de persoonlijkheid, de drijvende kracht en de manier van uiten kennen van het betreffende element. Waardoor je meer inzicht in jezelf en je relaties krijgt. Wat is het talent van water, hout, vuur, metaal en water karakters en wat zijn de valkuilen.

4. Feng Shui aanpassingen in je huis voor het betreffende element. Bijvoorbeeld, het water element staat voor je carrière en je levensloop. Het is ook het huis van spiritualiteit. Hoe kan ik dat gebied versterken. 

Heel boeiend en meteen praktisch toepasbaar met resultaat. Met mooi geïllustreerd +/_ 20 pagina’s dik cursusboek per element.

Tijdens mijn vorige elementendagen feng shui cursus kreeg ik heel positieve reacties:  Dat het fijn is om naar mij te luisteren omdat ik zo enthousiast vertel, dingen veel begrijpelijker maak, zelfs voor degene die al veel studie op dit gebied gevolgd hebben. Dat mijn informatie en tips praktisch zijn. Ik citeer: “Nooit geweten dat de elementenleer zoveel omvattend is”. “De bewegingsoefeningen zijn heerlijk om te doen”. “Bij iedere dag die ik volg krijg ik meer inzicht en gaat het leven voor mij een  holistische betekenis krijgen”. “Ik begrijp mijzelf en anderen steeds beter”. “Ik ben veel gezonder en vitaler nu”

Prijs van de elementendagen is € 99,00 excl. 21 % btw. Dit is Incl. cursusboek, lunch, koffie en thee en iets lekkers. 

Bring a friend korting 10 % voor de aanmelder. Bij inschrijving voor alle 5 de dagen ook 10 %  korting. Je mag dit beslissen na het volgen van 1 elementendag. De dagen worden gegeven op diverse locaties. In Tilburg is dat in centrum Feniks NS plein 17.

Deze elementen- dagen worden gegeven op verschillende locaties. Je kunt mij ook uitnodigen bij jou in de buurt. 
Voor meer informatie bel vrijblijvend 06-29121258
 of neem contact op via info@fengshui-visie.com

Feng Shui Opleiding tot Qi-Mag Feng Shui consultant met internationaal certificaat.