Hanny & Media

s

Hanny Verheijden, Internationaal werkend en opgeleid Qi-Mag Feng Shui consultant.

Het is fantastisch om te ervaren dat het mogelijk is om meer vitaliteit, harmonie en succes in iemands leven te bewerkstelligen.

In 1996 kwam ik in aanraking met Feng Shui en was de keuze snel gemaakt, want ik kon nu vorm en inhoud gaan combineren. In 1997 ben ik aan mijn eerste Feng Shui opleiding begonnen. Inmiddels heb ik bij verschillende Feng Shui meesters gestudeerd en heb ik in 2000 mijn internationale Qi-Mag Feng Shui diploma aan het instituut van Prof. Dr. Jes Lim behaalt. Bij Jes Lim heb ik ook diverse specialisaties gevolgd zoals Feng Shui voor bedrijven en tuinen, taoïstisch energiewerk en Neutrakon (opheffen van blokkades).

 

Bij Eric Dowsett, een pionier op het gebied van energiewerk heb ik me verder bekwaamd in het reinigen van energievelden van mensen, gebouwen en grondstukken, Space en Personal clearing genaamd.

Bij onder andere Steven Devine en het Kushi Instituut heb ik de Nine Star Ki bestudeerd. Dit is een systeem waarmee je inzicht krijgt in je talenten en drijfveren en hoe je deze het best in kunt zetten. Dit systeem gebruik ik ook om je in de flow te brengen en inzicht te krijgen in je relaties.  De Nine Star Ki ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling.

 

In de loop van mijn leven heb ik talloze cursussen en trainingen gevolgd die mijn holistische aanpak alleen maar vergroot hebben o.a. opleiding tot Integratief masseur, Tarotconsultant, Zhen Chi (hearthealing)trainer, Face reading, woonbiologie en het neutraliseren van straling. Ik kan ook mijn kennis opgedaan bij de Open Circles business trainingen inzetten.

 

Mijn ruime ervaring als reisbegeleidster in Azië en Midden Amerika heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en geeft mij een extra expertise op het gebied van wellness en toerisme.

 

Waarvoor kunt u bij mij terecht,
Consulten voor particulieren en bedrijven. Interieur- en kleuradvies, tuinontwerp en verkoopstyling. Advies bij aan- en verkoop van panden of grondstukken, nieuwbouw en verbouwingen.  Energetische reiniging van gebouwen,grondstukken en personen. Persoonlijke vraagstukken en ontwikkeling.

 

Lezingen en workshops op maat. Cursussen in Qi-Mag Feng Shui 1, 2 en Business. De 5 elementen dagen.

Hanny in de media

TV Interview Brabant 10

Artikel in de AD 2019

The Heroine’s Journey June 2015

Change-wintereditie 2012/13

2x Blogs in Change

Zeven feng shui tips voor jouw werkplek

Feng Shui is een beproefde methode om een woon- en werkplek te creëren voor meer vitaliteit, harmonie en succes. Hoe verhoog je de kwaliteit van je werkplek en zo ook je eigen welzijn? Zeven feng shui tips voor jouw werkplek .

Door Hanny Verheijden

Feng Shui is gebaseerd op de Chinese natuurfilosofie waarin de principes van yin en yang voor balans en energie zorgen. Met de 5-elementenleer: water, hout, vuur, aarde en metaal kun je de natuur en zijn natuurlijke verloop nabootsen. De windrichtingen staan voor een van deze elementen en tevens voor een levensgebied, bijvoorbeeld carrière of relaties. Het verhogen en sturen van de levensenergie chi is van cruciaal belang. Feng Shui heeft als doel meer voorspoed en gezondheid te brengen en werkt het best als er echt maatwerk wordt geleverd, iedere persoon en een iedere plek heeft zijn eigen mogelijkheden en problemen. Ligging, locatie, indeling en plaatsing van een pand, kleuren, natuurlijke materialen, gebruik van planten en waterelementen, verlichting, geur en kunst zijn een aantal zaken waarop gelet wordt.

“De werkomgeving heeft een grote invloed op het welzijn en de prestaties van

medewerkers, maar wordt nog vaak gezien als een ‘hygiënefactor’. Het Human

Spaces Report laat duidelijk het verband zien tussen de invloed van de

werkomgeving en productiviteit. Het is geen toeval dat steeds meer werkgevers

nu kiezen voor werkomgevingen die werknemers inspireren en creativiteit bevorderen.

Hieruit blijkt dat werkplekken zonder natuur een significante nadelige

invloed hebben op de gezondheid en het welzijn van kantoormedewerkers. Het

ontbreken van natuurlijke elementen verhoogt de werkstress en vermindert de productiviteit.”

Aldus Human Space Report dat het effect bij mensen meet van natuur op de werkplek.

Maar Feng Shui kan nog veel meer betekenen, juiste plaatsing van een bureau geeft een goede controlepositie en geeft met minder moeite meer resultaat en overwicht.

Een ander aspect van Feng Shui is het effect van straling. Dit kan natuurlijke straling zijn maar het terugbrengen van hoge en lage frequenties is ook van essentieel belang. Het is aangetoond dat deze stralingen een nadelig effect hebben op de gezondheid.

En gezondheid is een belangrijk aspect binnen de internationale Qi-Mag Feng Shui-school waarin ik ben opgeleid. Een serieus Feng Shuiconsult vraagt om een zeer ervaren en breed opgeleide consultant, maar je kunt zelf ook al wat doen.

  1. Zorg dat je een goede rugdekking hebt achter je stoel.
  2. Plaats je bureau zo dat je zicht hebt op de deur.
  3. Zorg voor positieve symboliek.
  4. Maak gebruik van natuurlijke elementen.
  5. Houd je bureau en je werkkamer goed opgeruimd.
  6. Plan tijd in voor je mail en de social media maar laat je verder tijdens je werk niet afleiden door deze zaken.
  7. Ga niet op één lijn zitten met de deur.

Gezonde en inspirerende werkplekken helpen particulieren en bedrijven om vitaler en succesvoller te zijn. Dit geldt voor thuiswerkplekken maar ook voor grotere bedrijven waar de personeelskosten zo hoog zijn dat alle productiviteitsverbeteringen zich meer dan terugbetalen.

Hanny Verheijden is Qi-Mag Feng Shui-consultant en eigenaar Feng Shui Visie. Meer: www.fengshui-visie.com , info@fengshui-visie.com.

Interview lokale omroep Zwolle

Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 2 91 21 258

+31 (0)13 536 56 93