Hanny & Media

s

Hanny Verheijden, Internationaal werkend en opgeleid Qi-Mag Feng Shui consultant.

Het is fantastisch om te ervaren dat het mogelijk is om meer vitaliteit, harmonie en succes in iemands leven te bewerkstelligen.

In 1996 kwam ik in aanraking met Feng Shui en was de keuze snel gemaakt, want ik kon nu vorm en inhoud gaan combineren. In 1997 ben ik aan mijn eerste Feng Shui opleiding begonnen. Inmiddels heb ik bij verschillende Feng Shui meesters gestudeerd en heb ik in 2000 mijn internationale Qi-Mag Feng Shui diploma aan het instituut van Prof. Dr. Jes Lim behaalt. Bij Jes Lim heb ik ook diverse specialisaties gevolgd zoals Feng Shui voor bedrijven en tuinen, taoïstisch energiewerk en Neutrakon (opheffen van blokkades).

 

Bij Eric Dowsett, een pionier op het gebied van energiewerk heb ik me verder bekwaamd in het reinigen van energievelden van mensen, gebouwen en grondstukken, Space en Personal clearing genaamd.

Bij onder andere Steven Devine en het Kushi Instituut heb ik de Nine Star Ki bestudeerd. Dit is een systeem waarmee je inzicht krijgt in je talenten en drijfveren en hoe je deze het best in kunt zetten. Dit systeem gebruik ik ook om je in de flow te brengen en inzicht te krijgen in je relaties.  De Nine Star Ki ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling.

 

In de loop van mijn leven heb ik talloze cursussen en trainingen gevolgd die mijn holistische aanpak alleen maar vergroot hebben o.a. opleiding tot Integratief masseur, Tarotconsultant, Zhen Chi (hearthealing)trainer, Face reading, woonbiologie en het neutraliseren van straling. Ik kan ook mijn kennis opgedaan bij de Open Circles business trainingen inzetten.

 

Mijn ruime ervaring als reisbegeleidster in Azië en Midden Amerika heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en geeft mij een extra expertise op het gebied van wellness en toerisme.

 

Waarvoor kunt u bij mij terecht,
Consulten voor particulieren en bedrijven. Interieur- en kleuradvies, tuinontwerp en verkoopstyling. Advies bij aan- en verkoop van panden of grondstukken, nieuwbouw en verbouwingen.  Energetische reiniging van gebouwen,grondstukken en personen. Persoonlijke vraagstukken en ontwikkeling.

 

Lezingen en workshops op maat. Cursussen in Qi-Mag Feng Shui 1, 2 en Business. De 5 elementen dagen.

 

Hanny in de media

TV Interview Brabant 10

Artikel in de AD 2019

The Heroine’s Journey June 2015

Change-wintereditie 2012/13

2x Blogs in Change

Interview lokale omroep Zwolle

Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 2 91 21 258

+31 (0)13 536 56 93