Nine Star Ki

Nine Star Ki

Inzicht in jezelf en je relaties en hulp om met de flow mee te gaan

Nine Star Ki is een methode gebaseerd op de 5 elementen: water – hout – vuur – aarde – metaal. Met dit van oorsprong Japanse systeem wordt bepaald welke elementen het sterkst in een persoon vertegenwoordigd zijn. Deze elementen bepalen je kwaliteiten, drijfveren en valkuilen, maar ook hoe je reageert in stresssituaties. Mijn analyses hebben de afgelopen 20 jaar al veel mensen geholpen zichzelf beter te begrijpen, beter te ontplooien en betere relaties aan te gaan.

Dit systeem kent een tijdcyclus. Deze cyclus verklaart de veranderingsfases die ieder mens doormaakt. En welke thema`s in die fase spelen. Weten waar je je in deze cyclus bevindt, helpt om de juiste timing te vinden voor bepaalde veranderingen of activiteiten. Het kan spanningen tussen mensen verklaren. Denk aan: ‘Ze zijn als water en vuur’. Veel relatieproblemen kunnen met dit systeem niet alleen worden blootgelegd, maar ook worden opgelost.

 

Binnen een bedrijf of organisatie helpt dit systeem ontbrekende elementen (kwaliteiten) in een team bloot te leggen en aan te vullen. Zodat er een completere en succesvollere organisatie ontstaat.