Lifestyle Advies

Op keerpunten in je leven, kies je de juiste richting met een Holistisch Lifestyle Advies

Draag je te veel ballast met je mee? Voel je je uitgeblust? Wil je weer levenslust en vitaliteit ervaren? Wil je meer inzicht in jezelf of in je relatie(s)? Sta je op een keerpunt in je leven? Voel je dat je ziek wordt als je zo doorgaat? Stuk voor stuk redenen om eens serieus stil te staan bij jezelf en het leven dat je leidt.

 

Ik bied vanuit Feng Shui verschillende tools en behandelingen die je helpen tot inzicht te komen, keuzes te maken, een einde maken aan lijden en je wijzer, fitter en herboren een nieuw pad te laten kiezen.

 

Geen benadering is meer holistisch dan de traditionele Chinese geneeswijze. Ik combineer oude wijsheid met westerse kennis op het gebied van voeding, beweging, meditatie of ontspanning. Chinese astrologie , een energetische reiniging voor jezelf en je huis en Feng Shui voor het  interieur van je leef -en werkomgeving. Zelfs Tarot en integratieve massage.  Kortom alles wat er nodig is om je goed, gelukkig en gezond te voelen.

 

Je stuurt je leven vaak onbewust en laat je leiden door wat er van je verwacht wordt. Vaak voel je wel dat je het anders wilt maar je voelt ook angst voor verandering. Neem ik de juiste beslissing? Gaat het lukken wat ik wil? Onrust, slapeloosheid, ruzies, ongelukjes, depressieve gevoelens zijn indicaties dat er verandering nodig is. Maar voor verandering wil je eerst weten wat je wilt, wat je talenten zijn, wat je in de weg zit of wat je tegen houdt.

 

Boek een halve dag helemaal voor jezelf en op maat van jouw behoeftes.