Het voorjaar komt eraan, ook weer zin om te groeien?

Het voorjaar komt eraan, ook weer zin om te groeien?

Fijn dat ik weer fysiek voor een groep mag staan. Dat persoonlijke contact vind ik toch een stuk leuker dan zoomen. Hopelijk geldt dat ook voor jullie.

Daarom wil ik op 9 april weer een dag training geven met als thema het Chinese element Hout. Op deze prachtige plek, het Bergkristal te Haaren in de natuur tussen Den Bosch en Tilburg waar we naast de lessen in de fijne zaal ook lekker buiten kunnen eten, bewegen ,en wandelen. Zie foto onder.

Feng-Shui-Opleiding

e

In de Chinese leer staat het element Hout voor het voorjaar en de kindertijd. Daarom is het een onstuimige, energieke en creatieve energie.

De energie is opgewonden, groeiend en omhoog gericht. Dat zie je aan de jonge aanwas, de explosie van kleur en leven. De kwaliteit is inspirerend, energiek,enthousiast en onbevangen. Het staat voor een nieuwe start. Het is de geboorte, vandaar dat we ook zin krijgen in nieuwe dingen, er op uit willen en ook in ons huis het een en ander willen veranderen of vernieuwen en een frisse wind willen laten waaien.. Dus een hele goede tijd voor een cursus of een Feng shui consult

Deze elementen dagen geven een diepgaande kennis van telkens  één element passend bij het actuele seizoen. Je krijgt Inzicht in de werking van de 5 elementen en het effect op jezelf en de mensen om je heen. Je gaat je bewust worden van de elementen  in jezelf, zowel fysiek, mentaal als emotioneel en krijgt veel tools aangereikt om het element in jezelf en je woon- of werk omgeving te versterken. Kortom een holistische dag.

Onderwerpen en praktijk.
1. Voedingsleer: Het element versterken door bijbehorende voeding met recepten.
2. Bewegingsoefeningen uit de Tai chi en  Qi-Gong om het element te versterken.
3. Karakteranalyse van het element vanuit de Nine Star KI. Je leert de persoonlijkheid, de drijvende kracht en de manier van uiten kennen van het betreffende element. Waardoor je meer inzicht in jezelf en je relaties krijgt. Wat is het talent van water, hout, vuur, metaal en water karakters en wat zijn de valkuilen.
4. Feng Shui aanpassingen in je huis voor het betreffende element. Bijvoorbeeld, het water element staat voor je carrière en je levensloop. Het is ook het huis van spiritualiteit. Hoe kan ik dat gebied versterken.

De 5 elementendagen.

Deze dagen geven voeding aan lichaam en geest, hart en ziel. 

Kennis en begrip van de elementen helpen ons om meer in harmonie te zijn met onszelf en de natuur. Geestelijk en lichamelijk gezonder te worden of te blijven en meer met de flow van het leven mee te gaan.

De 5 elementenleer is de basis voor de Chinese geneeswijze en de Feng Shui en is kennis die ieder mens zou moeten hebben voor een gezond en gelukkig leven.

Activiteitenaanbod

Bijeenkomsten vinden plaats op diverse locaties in of rond Tilburg. Altijd van 10.00 – 17.00 uur.
Of op afspraak en op maat, op een locatie naar voorkeur.

Dag van het element Hout:
Zaterdag 9 april  2022 in Het Bergkristal in Haaren NB

Dag van het element Vuur:
Zaterdag 18 juni 2022 in Centrum Het Bergkristal te Haaren NB

Dag van het element Aarde:
Zaterdag 17 september 2022 in Centrum Het Bergkristal in Haaren NB

Dag van het element Metaal:
Zaterdag 15 oktober 2022 in Centrum Feniks in Tilburg

Dag van het element Water:
Zaterdag 3 december 2022 in Centrum Feniks te Tilburg

Heel boeiend en meteen praktisch toepasbaar met resultaat. Met mooi geïllustreerd +/_ 20 pagina’s dik cursusboek per element.
Tijdens mijn vorige elementendagen kreeg ik heel positieve reacties:  Dat het fijn is om naar mij te luisteren omdat ik zo enthousiast vertel, dingen veel begrijpelijker maak, zelfs voor degene die al veel studie op dit gebied gevolgd hebben. Dat mijn informatie en tips praktisch zijn. Ik citeer: “Nooit geweten dat de elementenleer zoveel omvattend is”. “De bewegingsoefeningen zijn heerlijk om te doen”. “Bij iedere dag die ik volg krijg ik meer inzicht en gaat het leven voor mij een  holistische betekenis krijgen”. “Ik begrijp mijzelf en anderen steeds beter”. “Ik ben veel gezonder en vitaler nu”
Prijs voor een elementendag is € 99,00 excl. 21 % btw. Dit is Incl. cursusboek, lunch, koffie en thee en iets lekkers. 

Kortingen::
BIj opgave voor 20 maart 10 % korting.
Bring a friend korting 10 % voor de aanmelder.

De dagen worden gegeven op diverse locaties. Het Bergkristal Belversestraat 40 te Haaren of In Tilburg centrum Feniks NS plein 17.

Aanmelden via infoi@fengshui-visie.com, Bel gerust wanneer je vragen hebt 06 29121258

Met hartelijke groet,

Hanny Verheijden


Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.