Feng Shui Aarde Kleur

Meer evenwicht, innerlijke rust, vertrouwen en betere relaties met het element AARDE

Zaterdag 24 september geef ik weer een holistische dag van het element AARDE zie Cursussen en workshops

Hopelijk genieten jullie van deze zomer vol van vuur. De meeste van jullie hebben ook wel ervaren hoe uitputtend een overdosis vuur kan zijn. Te veel Yang ( vuur energie ) maakt Yin ( passief ). Volgende maand krijgen we de overgang naar een veel rustigere periode, namelijk de nazomer oftewel Indian summer.

Hierbij hoort het element aarde. Het vuur is nu uitgeput en de energie gaat meer naar binnen en wordt meer Yin. Een aangename tijd van rust en balans, van voeding, overvloed en concentratie, stabiliteit en evenwicht.

Een krachtig aarde element

Wanneer het aarde-element in jezelf in balans is dan geeft het vaste grond onder je voeten, het geeft houvast. Je hebt innerlijke rust en je ervaart begrip, inzicht en harmonie. In deze onzekere tijden hebben we deze eigenschappen harder nodig dan ooit. Het is ook makkelijk om relaties aan te gaan en te onderhouden.

Een verstoord aarde element

Is het element aarde verstoord of verzwakt dan geeft het zorgen en je piekert veel, je kunt klachten krijgen aan maag, milt of pancreas. Vocht vasthouden, overgewicht hebben of een verzwakt bindweefsel zijn ook symptomen van een verstoord aarde element. Het aangaan en onderhouden van relaties is dan ook moeilijker.

Het levensgebied wat bij het element aarde hoort is het gebied van relaties en met name liefdesrelaties, het is ook het gebied van de moeder en de vrouw. Dus deze levensgebieden krijgen extra aandacht. Jullie weten dat deze aarde- element dag weer veel inzicht gaat geven en tools om het aarde element in je leven te versterken. Je kunt met voeding en eenvoudige maar krachtige gezondheid oefeningen je aarde- element versterken.

 Inzicht in het karakter van het element aarde zal je helpen meer inzicht in je zelf en je naasten te krijgen en Feng Shui adviezen en remedies gaan je ook ondersteunen om het aarde gebied in je leven te versterken

Aarde is eigenlijk wel het belangrijkste element omdat het je fundament is en het komt 3x voor in de Feng Shui Bagua en de Nine Star Ki karakter analyse dus een grote kans dat het element aarde ook in jouw karakteranalyse aanwezig is.

Nine Star Ki analyse

Geboren in 1944,1953,1962,1971,1980,1989,1998 val je onder 2 aarde.
Geboren in 1941,1950,1959,1968,1977,1986,1995 val je onder 5 aarde.
Geboren in 1947,1956,1965,1974,1983,1992, 2001 val in onder 8 aarde.

Omdat de Nine Star Ki uit 3 elementen bestaat is de kans groot dat je aarde in je karakter hebt. Bovenstaande data staan alleen voor je hoofdkarakter wat door je geboorte jaar bepaald wordt. Het tweede getal staat voor het maandelement en bepaald meer je innerlijke drive, je gedrag in relaties of onder stress, het derde getal bepaald hoe jij je energie naar buiten brengt.
Je kunt ook een dag volgen om met dit boeiende systeem om te leren gaan.

Het element aarde behoort ook tot 3 levensgebieden.

Het betreft onze liefdesrelaties , onze gezondheid en ons evenwicht en het gebied van kennis en dan vooral innerlijke kennis .Je krijgt ook weer adviezen, oefeningen en tips om deze levensgebieden in jouw leven te versterken. Dus een dag met extra veel inhoud en inzicht.

Bij inschrijving voor 1 september krijg je weer een flinke korting en betaal je slechte € 99,00 incl. 21 % btw, in plaats van € 119,00. Inclusief een lekkere soep, koffie en thee en een mooie en zeer uitgebreide cursusmap. Ik hoop jullie (weer) te ontmoeten op zaterdag 24 september bij het prachtig gelegen centrum Het Bergkristal te Haaren bij Den Bosch

Voor vragen of aanmelden: info@fengshui-visie.com

Ik wens jullie nog een fijne (Na)zomer.

Tot ziens

Ps wil je regelmatige tips of nieuws meld je dan aan via face book of instagram bij Feng Shui Visie

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.