Feng Shui Slaapkamer met 7 tips

Een Feng Shui slaapkamer voor als je fit wakker wilt worden.

Heb jij ook slaapproblemen?  Feng Shui Visie kan de oplossing bieden.

Lees deze Feng Shui Slaapkamer 7 tips.

Heel veel mensen kampen met slaapproblemen en kennen de gevolgen daarvan. Problemen op het werk, in relaties en met je gezondheid. En zelfs al slaap je goed word je vaak niet fit wakker waar ligt dat aan?

Dit kan vele oorzaken hebben maar een goede Feng Shui in de slaapkamer is heel belangrijk.
In Feng Shui draait alles om energie en eigenlijk is alles wat er is energie.

Goed slapen is van levensbelang, je lichaam moet zich s`nachts herstellen en ook je geest heeft het nodig om tot rust te komen en dingen te verwerken. Ben je niet fit presteer je minder, kunt je je niet goed concentreren, ben je sneller geïrriteerd en gevoeliger voor ongelukjes of erger.

Slaap je in een kamer waar heel weinig energie is dan verlies je s`nachts energie, de kamer laadt zich dan op aan jou in plaats van dat jij je op kunt laden. Hierdoor wordt je heel moe wakker. Het is dan belangrijk te checken wat de problemen zijn of kunnen zijn.

In mijn werk kom ik deze problemen veel tegen en meestal  kan ik de oorzaak van de problemen snel vaststellen. Een fijn afstemming van persoon en slaapkamer vergt meer onderzoek maar een aantal zaken zijn makkelijk op te lossen.

Feng Shui Slaapkamer met 7 tips

Omdat de slaapkamer voor rust en romantiek is past hier geen computer, fitnessapparatuur en dergelijke. Televisie kijken in bed vlak voor het slapen gaan is niet goed voor een diepe en rustige slaap en zeker niet als je in slaap valt terwijl de tv nog aan staat. Alle prikkels en signalen gaan dan gewoon door en beïnvloeden je terwijl je slaapt. Probeer ook het laatste uur niet meer op je computer,tablet of telefoon te kijken en zet in ieder geval het blauwe licht uit indien mogelijk. Lees liever wat ontspannends zoals een spiritueel boek.

Een houten bed is het beste want ijzer geleid de eventuele aanwezige electrosmog van bv een transformator. Dus helaas een elektrisch verstelbaar bed is niet goed voor je gezondheid. Een waterbed is ook geen goede optie omdat het geen stabiliteit en gronding geeft. Het plastic van het waterbed zorgt voor te veel positieve ionen (deze zijn niet goed voor de gezondheid) en de elektriciteit om het op te warmen is ook weer ongunstig.

Feng Shui slaapkamer door Feng Shui Visie

Plaats je het bed tussen een deur en een raam geeft dat te veel onrust. Aangrenzende ruimtes kunnen verstoringen geven, bv als achter het hoofdeinde van je bed een toilet staat of veel leidingen lopen.

Staat je bed op een waterader kan dat gezondheidsproblemen geven en zorgen dat je vermoeid wakker wordt.

Het energetisch laten reinigen van je huis komt een goede nachtrust ook ten goede.

De locatie van de slaapkamer in het pand is van belang. Er zijn ruimtes die beter geschikt zijn voor activiteiten en andere voor rust. De plaatsing van de kinderslaapkamers kan zelfs van invloed zijn op hun gedrag en de machtsverhoudingen tussen ouders en kinderen..

Het bed zelf is natuurlijk ook van belang, metaal geleidt dus kan het effect van straling versterken

In een consult meet ik de elektrische straling en ook de natuurlijke stralingen in en onder het bed. Bereken ik de juiste locatie van de slaapkamer, plaatsing van het bed en de slaaprichting. De ondersteunende kleuren en elementen  zijn voor ieder mens weer anders. Ik onderzoek de invloeden van de omgeving, de invloed van de windrichtingen, planetaire invloeden en meer. Natuurlijk geef ik remedies om de balans te herstellen en gebruik ik mijn ervaring als styliste om een mooie, harmonieuze omgeving te creëren voor meer vitaliteit, harmonie en succes.

Planten in je slaapkamer voor een goede Feng Shui

Er zijn tegenwoordig in een tuincentrum veel planten te vinden die de lucht zuiveren, er hangt meestal een speciaal label aan.
Deze 2 planten zijn heel geschikt voor je slaapkamer.

               

 

Feng Shui slaapkamer: Dit is wat je zelf al kunt doen.

Feng Shui Slaapkamer Tips .
1.Zorg voor rust, dus geen rommelige kamer.
2.Let op overbodige apparatuur.
3.Houd stekkerdozen en transformators ver van het bed.
4.Gebruik natuurlijke materialen.
5.Gebruik niet te veel activerende kleuren.
6.Zet het hoofdeinde van het bed een stukje van de muur
7.Zorg dat onder het bed geen spullen liggen.

Wil je jouw slaapprobleem echt aanpakken neem dan gerust contact op met mij en mail naar info@fengshui-visie.com of bel 06 29121258 voor een persoonlijk en informatief gesprek

Hanny Verheijden

Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 291 212 58

+31 (0)13 536 56 93

    Geen reactie's

    Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.