Feng Shui juist nu voor een fijne thuis en werkplek

 

Feng Shui voor meer energie en een inspirerende thuis-werkplek

Angst regeert bij veel mensen. Het vele thuis zitten en thuis werken zijn voor sommigen  een zegen maar voor de meeste mensen een straf. Voor beide partijen een uitstekende tijd om je huis een metamorfose te geven of naar meer verdieping te zoeken. Daarom ga ik nu mijn online activiteiten uitbreiden zodat je sneller, veiliger en voordeliger geholpen kunt worden! Voor een particulier consult  voor je huis, tuin en inrichting of voor een puur persoonlijk of zakelijk consult  zoals je werkplek thuis, je bedrijfspand of praktijkruimte. Hierover lees je verder meer.

Voor iedereen is het leven enorm veranderd. We zitten allemaal in andere omstandigheden maar wel in hetzelfde schuitje. Onzekerheid, angst, stress, zorgen, irritatie, eenzaamheid en depressie, ik noem maar een paar emoties die nu een grote rol spelen. Niemand weet wat er gaat gebeuren in de toekomst, dat wisten we natuurlijk nooit zeker maar nu is het wel heel evident.

Dit is het moment om te ZIJN in plaats van te DOEN en om te leren leven in het HIER en NU, in het moment.

Het beste wat je kunt doen is je te richten op de zeer korte termijn.

Hoe kom ik deze dag zo relaxed en prettig mogelijk door.
Hoe blijf ik gezond en in balans.
Hoe kan ik mijn omgeving zo fijn en gezond mogelijk maken.
Hoe krijg ik meer inzicht in mijzelf en mijn naasten om ook daar de harmonie te bewaren en elkaar het beste te kunnen ondersteunen.

Ik kan je bij al deze aspecten helpen.

Omdat we zoveel thuis zijn ervaren we nu bewust of onbewust veel sterker het effect van onze directe omgeving op onze stemming en conditie.

Natuurlijk maakt het uit of je een riant huis hebt met een grote tuin of op een klein appartement woont.
Toch heb ik al verschillende telefoontjes gehad van mensen in een relatiecrisis die zeer ruim en luxe wonen.

De energie van een plek is niet afhankelijk van de grootte van het huis. Daarbij komt dat we nu zoveel thuis zijn en met meer mensen en heftigere emoties onze plek ook energetisch belasten. Hierdoor komen we in een vicieuze cirkel terecht waardoor er steeds meer spanningen zich gaan stapelen.

Een energetische clearing van het pand en van jezelf helpt “de lucht te zuiveren” en je te ontlasten.

Waarom nu een Feng Shui consult, een energetische clearing van jezelf of je pand, een Nine Star Ki verslag of een tuinadvies?

Wanneer ik een consult geef hoor ik vaak dat degene die de meeste tijd in huis doorbrengt ook degene is die de meeste last ervaart, dit geldt voor mannen en vrouwen. De partner neemt het niet altijd serieus. Nu veel mensen thuis werken gaan die nu ook merken wat het effect van het  huis en de inrichting op je stemming en je gezondheid kan hebben.

Een goede en inspirerende werkplek is nu ook heel belangrijk voor een betere concentratie en een hogere productiviteit.

    thuis werken Voor en na consult

Dezelfde hoek en werkplek. Soms kun je zoveel overbodige spullen wegdoen wat veel rust geeft. En een simpele tafel kan ook goed dienen als bureau

Het is voorjaar: Dus tijd voor een grote schoonmaak en het opruimen van overbodige spullen. Vele van jullie zijn daar al mee bezig en je hebt daar nu ook de tijd voor.  Zo maak je meteen ruimte voor nieuwe energie en nieuwe dingen in je leven.

Dit zijn de uitdagingen van het moment.

Het is de tijd van Houtenergie : En verstoorde houtenergie op het gebied van gevoelens geeft boosheid, ergernis en agressie. Een goede houtenergie geeft verdraagzaamheid, levenslust en moed.

Dit is wat we nodig hebben nu.

Op geestelijk gebied geeft de houtenergie creativiteit, inspiratie en motivatie om ondanks tegenslagen steeds weer vorm te geven aan ons leven en te zoeken naar een nieuw begin.  Symbool voor het element hout is de boom, stevig geworteld en verankerd en tegelijk soepel met een groot aanpassingsvermogen. Zowel wortels in de aarde als takken naar de hemel. Dat is wat ook wij nu  nodig hebben.

thuis werken

Veel van deze energieën wordt nu gefrustreerd

De  energie van het voorjaar wil snel groeien, creatief zijn en de wereld met een open blik bekijken. Heeft aanpassingsvermogen, grote bewegelijkheid, is idealistisch en tolerant. Heeft zin in beweging en verandering.

Nieuwe ideeën, plannen en alles wat in ontwikkeling en expansie is valt onder het element hout. Veel van deze energie wordt nu gefrustreerd en kan dus in woede omslaan. Zorg dus goed voor je lever het orgaan dat met het element hout is verbonden.

Een Feng Shui consult zorgt dat de energie van de omgeving verhoogd wordt. Dat de energie weer gaat stromen en je een thuis hebt waar je zowel kunt ontspannen als opladen. Het wordt een veilige en super fijne en mooie plek waardoor jij je gesteund voelt .

Een Feng Shui consult is duurzaam en dat betekend ook dat je weinig tot niets hoeft te investeren.

Je kunt een geheel nieuwe sfeer creëren met dezelfde spullen. De juiste plaatsing en indeling en opruimen doen wonderen. Ik help je natuurlijk graag om een keuze te maken tussen wat je beter wel en niet kunt behouden. Er zijn vaak te veel spullen aanwezig waardoor er chaos ontstaat. De Chi- stroom en dus je leven kan gaan blokkeren bij verkeerde plaatsing. Soms zijn er ook dingen aanwezig die te veel belast zijn met oude energieën of een negatieve uitstraling hebben.

             

Voor consult                                                                                                 Na consult, banken van plaats gewisseld met als enige aankoop een koeienhuid

Zie portfolio voor meer voorbeelden

 Nine Star Ki consult.

We zijn nu meer naar binnen gericht en worden veel meer met onszelf, onze partners en kinderen geconfronteerd. Een goede tijd dus om meer inzicht te krijgen in wie we zijn, wat we nodig hebben en hoe we op elkaar inwerken.

Nine Star Ki is een systeem wat je ook helpt je talenten en je valkuilen te herkennen. Ook geeft het je inzicht in welke energieën er voor jou en je eventuele partner de komende maanden  en zelfs de komende jaren het sterkst aanwezig zijn.  Welke thema’s er spelen. Het leven is nu eenmaal een cyclus.

Tuin consult: In de tuin werk je met het element hout: planten, bomen, struiken en bloemen. Je kunt je ontspannen en gronden, je stress kwijtraken, in beweging en creatief bezig zijn. Ook een balkon of dakterras kan daarvoor dienen. Je kunt een bestaande tuin aanpassen of een nieuwe aanleggen altijd met een ziel en in samenwerking met de windrichtingen, de 5 elementen en de aanwezige energieën zoals krachtplekken.

Ik weet dat toen ik mijn partner verloor het mij enorm troostte om het nieuwe en tere groen op te zien komen en iedere dag te zien groeien. Dat gaf mij het besef dat het leven doorgaat. Dat er altijd weer een nieuw begin is. Dat het leven een cyclus is en de dood een onderdeel daarvan uitmaakt.

Ik kan je helpen een mooie energetische tuin te creëren groot of klein die je zowel kracht als rust kan bieden.

Online consulten

Al deze consulten ga ik nu ook online aanbieden.

Met een plattegrond, foto`s en geboortedata kan ik uit de voeten en met skype of videobellen kunnen we toch persoonlijk contact hebben.

Voor de persoonlijke consulten heb ik genoeg aan geboortedata en kan ik gebruik maken van de Nine Star Ki, een persoonlijke energetische clearing of zelfs een Tarot legging maar wanneer je behoefte hebt aan een gesprek ben je ook welkom.  Mijn kennis van de Chinese geneeswijze, mijn jarenlange ervaring als ondernemer, de vele opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling die ik gevolgd heb en mijn zeer ruime levenservaring zet ik allemaal van harte in om je te helpen om meer innerlijke rust en balans in je leven te krijgen.

Over de praktische kant horen jullie binnenkort meer maar je kunt me nu al gerust benaderen voor een persoonlijk aanbod wanneer je je wensen, behoefte en/of  problemen in een mailtje zet of me belt op 06 29121258  013 5365693

Voor nu

Probeer je angst om te zetten in liefde en vertrouwen. Controle in overgave En je zorgen maken in bezinning, reflectie en creativiteit.

Volgende blog krijgen jullie weer praktische tips om gezond en in balans te blijven
Ik wens jullie fijne paasdagen en heel veel sterkte, licht en kracht.

Met hartegroet, Hanny Verheijden

Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 2 91 21 258

+31 (0)13 536 56 93

    Geen reactie's

    Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.