Feng Shui Visie Mooie en gezonde woon-werkplekken en tuinen Feng Shui in huis Een Feng Shui interieuradvies voor een prettiger, gezonder en succesvoller leven. Feng Shui op kantoor Gezondere werkomgeving, minder ziekteverzuim, meer focus en productiviteit Workshops Voor meer zelfinzicht , betere relaties en een mooier interieur
s

Qi-Mag Feng Shui

Wat is Qi-Mag Feng Shui?

Feng Shui is een kunst, filosofie en wetenschap in een. Het vind zijn oorsprong in het oude China en richt zich op het creëren van een plek of pand met een hoge levensenergie voor meer voorspoed, gezondheid en geluk. Er zijn veel systemen binnen de Feng Shui maar de Q-Mag Feng Shui combineert ze allemaal en richt zich ook meer op gezondheid en vitaliteit. Samen met taoïstisch energiewerk en moderne wetenschap is het daarom heel effectief. Zelf ben ik een echte mooimaker dus gaan schoonheid en welzijn bij mij hand in hand.

MEER OVER QI-MAG FENG SHUI
Wil jij ook een woning, bedrijfspand,werkplek of tuin die jou ondersteunt in jouw doelen? Ook behoefte aan een inspirerende plek die voelt als thuis, stressvrij en harmonieus is en een hoge vitaliteit en levensenergie heeft? Een plek die niet alleen heel mooi maar ook gezond voor je is?

 

Ik kan je onder andere ondersteunen met:
– Kleur- en interieuradvies
– Advies bij aankoop en verbouwing
– Energetische reiniging van personen en panden
– Creëren van een ideale en gezonde werkplek zowel thuis als op kantoor
– Karakter en relatie analyse en lifestyle advies

 

Een Feng Shui consult is altijd maatwerk en wordt aangepast aan je persoonlijke of zakelijke wensen en omstandigheden.

Waarom Feng Shui toepassen?

Je woon- en werkomgeving heeft een enorme invloed op je leven. Dat geldt voor je fysieke en materiële, maar ook emotionele en mentale conditie. Deze omgeving kan ondersteunend zijn maar ook voor problemen zorgen. Stagnatie, slapeloosheid, stress, moeizame relaties en tegenspoed zijn er daar enkele van. Feng Shui geeft remedies om de balans te herstellen zodat het leven weer kan gaan stromen en er weer rust en lichtheid in je leven komt.

Feng Shui Expert

Feng Shui Expert

Hanny Verheijden

Vanuit een passie voor schoonheid, gezondheid en liefde voor al wat leeft heb ik in 2000 mijn bedrijf Feng Shui Visie opgericht. Met als missie je interieur mooier en harmonieuzer te maken en je bedrijf succesvoller. Graag bied ik hulp bij een gezonder, mooier en gelukkiger leven. Mijn studie traditionele Chinese Geneeswijze en mijn carrière als visagist vormden de basis voor mijn opleiding aan het Qi-Mag International Feng Shui & Geomancy Institute van grootmeester Jes Lim. Hier heb ik ook verdere specialisaties gevolgd in bedrijfs- en tuin Feng Shui en taoïstisch energiewerk.

 

Ik vind het fijn om met bewuste mensen te werken die veel uit hun leven willen halen zowel in werk als privé maar dat ook graag op een ontspannen manier willen doen. Die van het leven willen genieten op alle fronten, graag in de flow zitten en die gezondheid, vitaliteit en goede relaties naast schoonheid belangrijk vinden.

Met 20+ jaar ervaring mag ik mijzelf met recht een Feng Shui expert noemen.

LEES MEER

Wil je ook gratis tips ontvangen?
Ja graag!

Feng Shui Blogs

Lees mijn recentste Feng Shui blogs

Recente projecten

BEKIJK PORTFOLIO
s
ALLE REFERENTIES BEKIJKEN