Nieuw interieur en energetische clearing

OUDE SITUATIE

EINDRESULTAAT

Een frisse start, een nieuwe thuis  op een plek met een verleden.

Wanneer je bij je nieuwe partner in gaat wonen krijg je vaak te maken met het verleden van je nieuwe relatie. Er zijn nog spullen van de ex aanwezig, oud gezamenlijk meubilair en zeker hangt haar of zijn energie er nog.

Dit was ook hier het geval en daarom werd mij gevraagd te helpen met het vinden van de juiste inrichting, wat te behouden en wat weg te doen en zeker ook de oude energieën op te ruimen.  Je kunt ook op de foto`s zelfs zien dat de energie in het huis erg stagneerde, het was er donker en somber en de energie stroomde niet. Na de clearing is het veel frisser geworden, levendig en warm.

Er wordt gekeken wat er mag blijven en wat er vervangen moet worden. In dit geval was het nodig en mogelijk om het oude interieur geheel te vervangen. We hebben de zit- en eethoek omgeruild. Samen hebben we een heel mooi interieur gecreëerd waar iedereen zich thuis in voelt.

 

Reactie van de klant:

Het is een verschil van dag en nacht

Na een analyse van het pand en met hulp van de persoonlijke berekeningen en wensen heeft Hanny veel keuzemogelijkheden aangedragen. Ze heeft daarbij duidelijk aangegeven wat de Feng Shui gedachte is. Advisering bij het interieur, met uitleg waarom iets wel of niet . Oude energieën zijn opgeruimd, er is ruimte en licht gecreëerd. Ze heeft echt geholpen om een goede keuze in kleur, vorm, plaatsing en materiaal te krijgen. Het huis straalt zoveel meer warmte uit nu, het is een verschil van dag en nacht. Ik zou haar zeker weer opnieuw vragen. Ze voegt veel toe!

Klant
Anja Reijnders Vessem

Vaardigheden
Feng Shui interieur, Feng Shui kantoorinrichting, feng shui kleuren, groene werkplekken, healthy environment.

Categorie
Particulier