Multifunctionele groene kantoorruimte

TIJDENS

Dit wordt een cadeautje aan mijzelf

Dat was de insteek van opdrachtgever Willem Hoppenbrouwers van bouw atelier 013.  Hij is eigenaar van een bijzonder pand in Tilburg bestaande uit 2 verdiepingen, de begane grond kwam vrij. Het moest een multifunctionele ruimte worden met praktische, inspiratievolle werkplekken in het groen. Hier kan men nu een presentatie geven, flexwerken, een meeting regelen een workshop geven, het is allemaal mogelijk. Ik heb naast het vele natuurlijke groen ook de kleur groen veelvuldig toegepast. De kleur groen staat voor creativiteit en voor groei. Lees meer over mijn werkwijze willem hoppenbrouwer Bouw Atelier 013

 

Tijdens een netwerk avond van ons clubje de Alliantie bleek wel dat de energieën nu heel goed zijn, niet alleen uit de positieve reacties van alle leden maar het was ook nog nooit zo laat geworden.

 

Reactie van de opdrachtgever: Werkruimte en workshop-ruimte gereed na een periode van verbouwen en inrichten! Erg blij met het resultaat, en met dank aan FengShui Visie die als aanvulling op de groene kantoortuin heeft gekeken naar een gezonde en stressvrije ruimte met een levensenergie voor meer harmonie, inspiratie en productiviteit.

Klant
Willem Hoppenbrouwers

Vaardigheden
Feng Shui interieur, Feng Shui kantoorinrichting, feng shui kleuren, groene werkplekken, healthy environment.

Categorie
Zakelijk