Je “voelt” als het ware de energie weer stromen en wij zijn ook weer in beweging gekomen.

Je “voelt” als het ware de energie weer stromen en wij zijn ook weer in beweging gekomen.

Mijn man en ik liepen al lange tijd met plannen rond om de inrichting van onze huis en zijkamer te veranderen, maar wisten niet hoe te beginnen, laat staan wáár.

In de loop van jaren hadden we steeds meer spullen om ons heen vergaard en daarbij kwam ook nog dat door het overlijden van beiden ouders onze inboedel nog eens extra werd aangevuld met “oude geschiedenis” waar ook weer bijbehorende energieën aanhingen. Ik werd er letterlijk door geblokkeerd, en onze ruimplannen kwamen hierdoor niet van de grond. Omdat ik al vaker over Feng Shui had gelezen en geïnteresseerd was geraakt, voelde ik het als een kadootje toen de flyer van Hanny mijn aandacht trok.

Direct gebeld en de eerste intake was snel gemaakt. Samen met mijn man en Hanny zijn we aan de slag gegaan.  Wat wil je perse houden, wat werkt verstorend, wat komt op een andere plek  beter tot zijn recht en met welk plan gaan we aan de slag om het geheel weer in balans te krijgen?

Ongelofelijk hoe snel we de plannen rond hadden en de eerste positieve resultaten konden ervaren. Kleuren, elementen en verhoudingen spelen een grote rol hierin en Hanny weet dit op een kundige en prettige manier over te brengen en toe te passen. We zijn blij dat  we gekozen hebben voor deze volgorde om ons huis grondig aan te pakken.

Nu er meer ruimte is ontstaan en zaken beter op elkaar zijn afgestemd “voel” je als het waren de energie weer stromen en zijn ook wij weer in beweging gekomen. Wij zijn blij dat we met Hanny in zee zijn gegaan.

Haar advies om  éérst te zorgen voor balans en de juiste Feng Shui in huis en pas daarna op zoek te gaan naar geschikte elementen, meubels en kleuren heeft ons erg geholpen in het weer op orde krijgen van ons huis.

Bedankt Hanny, het was bijzonder om met jou te mogen werken!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.