Wat een bijzondere week hebben wij meegemaakt en we werken nu heel geconcentreerd en prettig in een harmonieuze en professionele ruimte!

Wat een bijzondere week hebben wij meegemaakt en we werken nu heel geconcentreerd en prettig in een harmonieuze en professionele ruimte!

Feng Shui Visie bij VluchtelingenWerk aan het werk! Op de Nazarethstraat in Tilburg is de afdeling Arbeidsparticipatie van VluchtelingenWerk gehuisvest. Een grote ruimte met meerdere functies. Het geven van trainingen, het voeren van coachingsgesprekken en is tevens kantoorruimte. Het stond vol met tafels en stoelen, van eetkamerstoelen tot kapotte tafels. We merkten hoe onrustig en moe we werden van al die spullen om ons heen en het was moeilijk je te concentreren. Enerzijds moet deze ruimte veiligheid en vertrouwen uitstralen voor onze kwetsbare doelgroep. Anderzijds moet de ruimte professionaliteit uitstralen, zodat het aansluit op het Nederlandse bedrijfsleven. Niet eenvoudig dus. Zeker niet als je weinig geld hebt om het opnieuw in te richten.’ Op de Beursvloer ontmoetten we Hanny Verheijden, Qi-Mag Feng Shui consultent van Feng Shui Visie, met wie we gelijk een klik hadden. Na haar bezoek aan onze ruimte ging alles opeens in een stroomversnelling. Er ontstond een positieve flow. We kregen bijna onmiddellijk meubilair aangeboden gratis op te halen alleen op een specifieke dag, Laat nu een kennis van mij het op willen halen en hij kon alleen maar op die dag! Toeval? Hanny adviseerde ook alles goed schoon te maken alleen bij de ramen aan de buitenkant konden we niet bij. De volgende ochtend stond “toevallig” de glazenwasser beneden de ramen van de basisschool schoon te maken en ze wilden ons wel helpen. Alles liep gestroomlijnd. . De oude meubels werden verdeeld over andere locaties en zes overgebleven eetkamerstoelen hebben we naar een Syrische gezin gebracht. Daar stond ons nog een grote verrassing te wachten: een overheerlijke Syrische maaltijd met verschillende gangen. Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat een bijzondere week wij hebben meegemaakt met onze werkruimte dankzij Feng Shui Visie en werken we nu heel geconcentreerd en prettig in een harmonieuze en professionele ruimte!’Wij bevelen haar daarom van harte aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.