Heleen Valstar nieuwbouwproject en interieur

OUDE SITUATIE

EINDRESULTAAT

Nieuwbouwproject, advies bij bouwontwerp en inrichting.

Heleen had ik eerder al geadviseerd bij het verkoopklaar maken van een pand. Zij was hier heel tevreden over en vroeg mij te adviseren bij het bouwontwerp, de indeling en het interieur van haar nieuw te bouwen pand. Eerst heb ik het grondstuk onderzocht om te bepalen waar de energie zwak, verstoord of krachtig was. De verstoringen heb ik op kunnen heffen en ik heb het grondstuk gerevitaliseerd. Dat is het beste voor de bouw te doen.

 

Toen zijn we het ontwerp van de architect aan gaan passen. Het was oorspronkelijk een L vorm. In de Feng Shui wordt dat als ongunstig gezien omdat je stukken mist, en die stukken, of windrichtingen staan voor kwaliteiten en levensgebieden. Ik heb toen geadviseerd om beneden een stukje extra te bebouwen zodat er bovenop een daktuin gemaakt kon worden. Dat geeft een prachtig inspirerend uitzicht, is een ideale ontmoetingsplek en heel geschikt om even inspiratie op te doen. Daarbij geeft het meer opslag mogelijkheden. Het heeft nog wat voeten in de aarde gehad om alle kantoren direct toegang te geven tot dit dakterras maar dat is gelukt. Het is heerlijk om s`zomers de deur open te kunnen zetten en te genieten van zuurstof, het belangrijkste om gezond te blijven! Ook heeft iedereen nu toegang tot de tuin zonder een ander te verstoren.

 

Resultaat

Heleen wilde aanvankelijk haar kantoor plaatsen samen met haar werknemers. Ik heb haar geadviseerd om een aparte directiekamer in te richten zie foto 1 en 2  zodat ze geconcentreerd kan werken en een eigen spreekkamer heeft. Ze is heel blij met haar nieuwe privékantoor met uitzicht op de daktuin. De daktuin moet natuurlijk nog tot bloei komen. Het bedrijf is al in bloei.

Klant
Heleen Valstar

Vaardigheden
Feng Shui nieuwbouw, Feng Shui ontwerp, Energetisch onderzoek en space clearing, energetische reiniging. Feng Shui interieur, Feng Shui kantoor interieur, Feng Shui kantoorinrichting, Kantoorontwerp.

Categorie
Zakelijk