Thuiswerken in Coronatijd

s

Feng Shui voor een betere kantoorinrichting

Juist nu een vitale, stressvrije en inspirerende thuiswerkplek met Feng Shui.

Thuiswerken in Coronatijd? Feng Shui is een beproefde methode om een woon- en werkplek te creëren voor meer vitaliteit, harmonie en succes.

 

Hieronder eerst enkele citaten uit recente onderzoeken waaruit blijkt dat de kwaliteit van je werkomgeving een enorme invloed heeft op je  functioneren.

 

Het Human Spaces Report laat duidelijk het verband zien tussen de invloed van de werkomgeving en productiviteit. Het is geen toeval dat steeds meer werkgevers nu kiezen voor werkomgeving die werknemers inspireren en creativiteit bevorderen. En dat kan voor zowel thuis of op het werk zijn

 

Hieruit blijkt dat werkplekken zonder natuur een significante nadelige

invloed hebben op de gezondheid en het welzijn van kantoormedewerkers. “Het ontbreken van natuurlijke elementen verhoogt de werkstress en vermindert de productiviteit.

 

En nu zit je thuis….tussen het speelgoed en de opgehangen was.

 

 

Dat is natuurlijk verre van ideaal.  Je denkt dat het niet anders kan maar geloof mij, ik heb al bij zoveel thuiswerkers een perfecte thuiswerkplek gecreëerd. Helemaal op maat en in harmonie met de natuur, met jou zelf en je huis neem dan contact met mij op en ik help je snel aan een plek waar je met veel minder moeite veel meer resultaat zult bereiken. 

De werkomgeving heeft een grote invloed op het welzijn en de prestaties van medewerkers, maar wordt nog vaak gezien als een ‘hygiënefactor

Wil je meer weten over Feng Shui

 

Feng Shui is gebaseerd op de Chinese natuurfilosofie waarin de principes van Yin en Yang voor balans en energie zorgen.

 

Met de 5 elementenleer: water, hout, vuur, aarde en metaal kun je de natuur en zijn natuurlijke transformatie nabootsen.

 

De windrichtingen staan voor een van deze elementen en tevens voor een levensgebied bijvoorbeeld carrière of relaties. Het verhogen en sturen van de levensenergie “Chi” genaamd is van cruciaal belang. Feng Shui heeft als doel meer voorspoed en gezondheid te brengen en werkt het best als er echt maatwerk wordt geleverd, iedere persoon en iedere plek heeft zijn eigen mogelijkheden en problemen.

 

Ligging, locatie, indeling en plaatsing van een pand, kleuren, natuurlijke materialen, gebruik van planten en waterelementen, verlichting, geur en kunst zijn een aantal zaken waar op gelet wordt.

 

Maar Feng Shui kan nog veel meer betekenen, juiste plaatsing van een bureau geeft een goede controle positie en geeft met minder moeite meer resultaat en overwicht.

 

Een ander aspect van Feng Shui is het effect van straling. Dit kan natuurlijke straling zijn maar het terugbrengen van hoog en laag frequentie is ook van essentieel belang. Het is aangetoond dat deze stralingen een nadelig effect hebben op de gezondheid.

 

En gezondheid is een belangrijk aspect binnen de internationale Qi-Mag Feng Shui school waarin ik ben opgeleid.

 

Een serieus Feng Shui consult vraagt om een zeer ervaren en breed opgeleide consultant en mijn styling achtergrond zorgt ook dat het en hele mooie plek wordt.

 

Zelf ontwerp ik al sinds 2000 gezonde en inspirerende werkplekken en heb veel particulieren en bedrijven geholpen vitaler en succesvoller te zijn. Dit geldt voor thuiswerkplekken maar ook voor grotere bedrijven waar de personeelskosten zodanig hoog zijn dat alle productiviteitsverbeteringen zich meer dan terugbetalen.

 

Zie de vele positieve reacties van mijn klanten.

Kom ook weer in de flow door het boeken van een consult online of ik kom naar je locatie toe

Tot binnenkort bij jouw thuis of bij Zoom.

Ik heb slechts een plattegrond en je geboortedatum nodig.

Wil je ook gratis tips ontvangen?
Ja graag!

Meer Feng Shui Bedrijven

Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 2 91 21 258

+31 (0)13 536 56 93