Feng Shui voor bedrijven

Feng Shui consult voor bedrijven


Een inspirerende, harmonieuze en gezonde werkomgeving met een hoge energie draagt altijd bij tot beter bedrijfsresultaat en meer betrokkenheid, inspiratie en plezier in het werk.


Een goed gekozen bureaupositie geeft met minder inzet meer overwicht en een betere prestatie geeft. Het is algemeen bekend dat heel veel bedrijfsruimtes en kantoorpanden de gezondheid en vitaliteit van de gebruiker ondermijnen.

 

Wilt u het ziekteverzuim verminderen, de productiviteit, motivatie en betrokkenheid verhogen en met minder moeite meer resultaat behalen ? En wil je niet meteen veel investeren in een nieuw interieur. Dan heb ik goed nieuws, Ik heb heel veel goede resultaten bereikt met het aanpassen van een bestaand interieur, dus ook met een minimum aan investering kun je een maximum resultaat behalen.

 

Volgens grootmeester prof. Dr. Lim is in 70 % van de gevallen de oorzaak van bedrijfsproblemen een slechte Feng Shui.
Daarom is een goede Feng Shui heel belangrijk voor zowel startende als voor bestaande bedrijven. Bij nieuwbouw, renovatie, uitbreiding of een nieuw interieur kunnen wij u van dienst zijn. Maar zelfs zonder problemen of grote veranderingen brengt een Feng Shui consult verbetering in het bedrijfsresultaat. Dit geldt voor alle bedrijven groot en klein, praktijkruimten, horeca, hotels, scholen en wellness centra.

 

Nine Star Ki

Een karakter en talenten analyse, op basis van de 5 elemenetenleero is zeer zinvol om het  juiste personeel aan te trekken of te begeleiden. Het zal niet de eerste keer zijn dat een werknemer die niet goed functioneerde vrijwillig een andere baan is gaan zoeken of dat de samenwerking heel erg verbeterde door meer wederzijds begrip en inzicht in talenten en valkuilen.


Investering in een Feng Shui advies

Dit is afhankelijk van de grootte, het aantal werknemers en de wensen en /of problemen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Dit kom ik graag met u bespreken.

Denk ook eens aan een Feng Shui lezing of workshop op maat in uw bedrijf.