Feng Shui voor thuis

De invloed van je huis en je interieur op je leven is groot.

De invloed van je huis en je interieur op je leven is groot. Mensen zijn zich daarvan vaak niet bewust.

Ik had het vroeger altijd koud in mijn huis. Door mijn opleiding ontdekte ik dat de oorzaak lag in de vele wateraders onder mijn huis. Er zijn veel omstandigheden die duiden op een slechte Feng Shui en kunnen leiden tot lichamelijke klachten en stress. Met stagnatie of tegenslag als gevolg. Ik help je deze omstandigheden in beeld te brengen. En je woon- of werkomgeving zo te verbeteren, dat die in harmonie komt met jou als mens. Zodat je je thuis ook daadwerkelijk thuis voelt. Ook zonder aanleiding van directe klachten kan het de moeite waard zijn middels een Feng Shui consult te onderzoeken hoe je de Feng Shui in je omgeving kan optimaliseren. Bijvoorbeeld als een nieuwe woning gaat betrekken of bezig bent met een verbouwing, renovatie of herinrichting.