Space Clearing

s

Space Clearing

Wil je ondersteund worden, energie opladen en tot rust komen? Heeft je huis wel een positieve invloed op je?

Space Clearing  Een huis draagt net als een mens ballast met zich mee. Je ziet dit niet, toch voelen we dit vaak wel onbewust aan. Een huis kan treurigheid, vermoeidheid, angst of depressie uitstralen afhankelijk van de gebeurtenissen die zich er hebben afgespeeld zoals ziektes, sterfgevallen, ruzies en scheidingen of inbraken.

 

Soms kunnen deze situaties zich hierdoor weer herhalen.
Wanneer je er meer op let merk je dat een ruimte je stemming beïnvloedt, dat je het ergens in huis altijd koud hebt of op de bank ploft als je thuis komt en tot niets meer in staat bent. Kinderen zijn hiervoor extra gevoelig. Het is mogelijk dat ze slecht slapen, angstig en onrustig zijn of naar dromen.

 

Zelfs onze gezondheid kan lijden onder de plek waar we wonen of werken. Natuurlijke verstoringen door wateraders, breuklijnen of verstoorde magnetische velden kunnen de harmonie in huis en de vitaliteit van de bewoners aantasten. Dit geldt uiteraard ook voor technologische verstoringen. Een energetische reiniging, een Space clearing, van het pand en remedies tegen de natuurlijke en technologische verstoringen kunnen dan weer rust en ruimte bieden.

Zelfs onze gezondheid kan lijden onder de plek waar we wonen of werken.

Wil je ook gratis tips ontvangen?
Ja graag!

Meer Feng Shui Thuis

Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 2 91 21 258

+31 (0)13 536 56 93