Personal Clearing

s

Personal Clearing

Heb je het gevoel dat je te veel ballast met je meedraagt? Wil je jouw levenslust en vitaliteit weer terug? Een Persoonlijke Energetische Reiniging helpt je.

In de loop van ons leven leggen we een rugzakje aan waarin alle negatieve ervaringen en boodschappen opgeslagen worden. We zijn ons er vaak niet van bewust dat we die rugzak hebben of beseffen niet dat deze rugzak ons leven negatief beïnvloedt. Met die bagage creëren we weer een toekomst gebaseerd op negatieve verwachtingen. Door het bewust worden van de inhoud van je rugzak en het loslaten, een Personal Clearing van je overtollige bagage komt er weer ruimte en lichtheid en wordt het makkelijker authentieker te leven. Vaak is een personal clearing ook een belangrijke aanvulling op een Feng Shui consult.

We zijn ons er vaak niet van bewust dat we die rugzak hebben of beseffen niet dat deze rugzak ons leven negatief beïnvloedt.

Even helemaal tot jezelf komen met een Energetische Reiniging

Een Personal Clearing is een persoonlijke energetische reiniging waarbij onbewust of bewust aanwezige lichamelijke spanning wordt weggenomen. Deze reiniging gebeurt door afstemming op de persoon en daarbij de aanwezige lichamelijke spanning de ruimte te geven en even helemaal aanwezig te laten zijn. Hierdoor kan de spanning direct ontladen en kan de energie weer vrij stromen.

1 uur €89,00

Wil je ook gratis tips ontvangen?
Ja graag!

Meer Feng Shui Thuis

Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 2 91 21 258

+31 (0)13 536 56 93