Feng Shui Thuis

s

Qi-Mag Feng Shui consult voor thuis.

Een Feng Shui Consult zal altijd een bijdrage leveren aan een prettiger, gezonder en succesvoller leven en ik maak er meteen een mooie inspirerende plek van waar je zowel op kunt laden als tot rust kunt komen.

 

Weet jij wat de invloed van je huis en je interieur op je leven heeft? Ik had zelf ook geen idee toen ik aan mijn eerste Feng Shui opleiding begon maar ik wist wel dat ik het altijd koud had thuis. Het bleek dat er veel wateraders onder mijn huis liepen. Maar zo zijn er nog veel meer klachten die duiden op een slechte Feng Shui.

 

Lichamelijke klachten, stress, stagnaties en tegenslag kunnen naast vele andere klachten aanleiding zijn voor een consult. Als de woon- of werkruimte niet goed voelt of je hebt de wens om je omgeving en dus je leven te verbeteren kan ik veel voor je betekenen.

 

Zelfs zonder directe klachten of wensen kan Feng Shui je omgeving en je leven optimaliseren. Wanneer je bezig bent met aan- of verkoop van een woning of je van plan bent te gaan bouwen, verbouwen, renoveren, herinrichten etc. is een consult belangrijk.

 

Ik zet ook mijn kennis in van de traditionele Chinese geneeswijzen, dus ik kan je ondersteunen met voedingsadvies, bewegingsoefeningen, karakteranalyse, ontspanningsoefeningen etc. Mijn jarenlange ervaring als visagist en stylist hebben mij veel gevoel voor kleur en stijl gegeven zodat ik je woning niet alleen gezond en harmonieus maak maar ook heel mooi en sfeervol.

 

Op persoonlijk gebied heb ik je ook veel te bieden zodat een consult heel holistisch kan zijn. Kijk eens op mijn over Hanny pagina.

 

Deze zijn afhankelijk van de grootte van het pand en de gevraagde adviezen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor ieder budget. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer info over een consult op maat.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Feng Shui advies.

Kosten Feng Shui advies

Deze zijn afhankelijk van de grootte van het pand en de gevraagde adviezen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor ieder budget. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer info over een consult op maat.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Feng Shui advies.

Feng-Shui-Advies
Kleuradvies voor bedrijven
Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 2 91 21 258

+31 (0)13 536 56 93