Space Clearing

s

Space Clearing voor bedrijven

Wil je met je bedrijf weer in de flow komen ? Een Energetische Reiniging helpt

Space Clearing Voor Bedrijven: Een pand draagt net als een mens ballast met zich mee.
Je ziet dit niet, toch voelen we dit vaak wel onbewust aan. Een pand kan een zware of benauwde uitstraling hebben. Een eerder faillissement of veel spanning tussen werknemers of directie kunnen de energie op een plek behoorlijk verstoren. Maar ook andere eerdere gebeurtenissen op een lokatie kunnen de boel laten stagneren .

Een Energetische Reiniging helpt

Soms kunnen deze eerdere situaties zich hierdoor weer herhalen.
Wanneer je er meer op let merk je dat een ruimte je stemming beïnvloedt, dat je het ergens koud hebt of slaperig wordt. Geen concentratie en focus kunt bewaren.

 

Zelfs onze gezondheid kan lijden onder de plek waar we werken. Natuurlijke verstoringen van bv. water aders maar nu zeker ook technologische straling tasten je weerstand en vitaliteit aan. We kennen allemaal de term sick building syndrome.

 

Chi, de Chinese term voor levensenergie, of levenskracht vormt de basis van alle leven. Het is belangrijk dat er veel Chi binnen komt door deuren en ramen. Dat die meanderend door het pand stroomt en ons voedt met energie. Maar daar gaat het vaak mis, de energiestroom is vaak geblokkeerd waardoor stagnatie en vermoeidheid ontstaat.

 

Ik onderzoek het pand eerst op alle soorten van straling en belastingen en heb daarna verschillende methodes om de Chi weer te laten stromen.

 

Licht, rust en energie zijn te zien en te merken

Zelfs onze gezondheid kan lijden onder de plek waar we werken.

Wil je ook gratis tips ontvangen?
Ja graag!

Meer Feng Shui Bedrijven

Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 2 91 21 258

+31 (0)13 536 56 93