Feng Shui Bedrijven

s

Feng Shui consult voor bedrijven,

Wist u dat het pand, de gebruikte kleuren en het interieur heel veel invloed heeft op de prestaties van uw medewerkers en dus het bedrijfsresultaat.

 

Wilt u het ziekteverzuim verminderen, de productiviteit, motivatie en betrokkenheid verhogen en met minder inzet meer resultaat behalen ? En wil je niet meteen veel investeren in een nieuw interieur.

 

Dan heb ik goed nieuws, Ik heb heel veel goede resultaten bereikt met het aanpassen van een bestaand interieur, dus ook met een minimum aan investering kun je een maximum resultaat behalen.

 

Een goed gekozen bureaupositie geeft met minder inzet meer overwicht en een betere prestatie.
Een ander aspect, het verminderen van Electro smog en negatieve stralingen, komt ieders vitaliteit ten goede.

 

Corona veranderd veel, een goede thuiswerkplek en een aangepast Feng Shui interieur op kantoor zijn nu belangrijker dan ooit.
Nu is een goed moment om het interieur aan te passen omdat veel mensen thuis werken en wanneer ze terugkeren er toch een andere opstelling nodig is. Daarbij is een gezonde en vitale omgeving nu belangrijker dan ooit om een goede weerstand te behouden.
Ook is het belangrijk dat mensen thuis een goede werkplek hebben, ook daar is winst te behalen.

 

Het is algemeen bekend dat heel veel bedrijfsruimtes en kantoorpanden de gezondheid en vitaliteit van de gebruiker ondermijnen.

 

Aanloopproblemen, reorganisatie, ziekteverzuim, slechte motivatie, stagnatie of terugloop kunnen aanleiding zijn voor een Feng Shui consult.

 

Volgens grootmeester prof. Dr. Lim is in 70 % van de gevallen de oorzaak van bedrijfsproblemen een slechte Feng Shui.
Daarom is een goede Feng Shui heel belangrijk voor zowel startende als voor bestaande bedrijven. Bij nieuwbouw, renovatie, uitbreiding of een nieuw interieur kunnen wij u van dienst zijn. Maar zelfs zonder problemen of grote veranderingen brengt een Feng Shui consult verbetering in het bedrijfsresultaat. Dit geldt voor alle bedrijven groot en klein, praktijkruimten, horeca, hotels, scholen en wellness centra.

 

Een inspirerende, harmonieuze en gezonde werkomgeving met een hoge energie draagt altijd bij tot beter bedrijfsresultaat en meer betrokkenheid, inspiratie en plezier in het werk.

Nine Star Ki

Een aantal aspecten van Feng Shui, zoals de Nine Star Ki, oftewel de 5 elementenleer, lenen zich uitstekend om te coachen en het juiste personeel aan te trekken of te begeleiden. Hete zal niet de eerste keer zijn da een werknemer die niet goed functioneerde vrijwillig een andere baan is gaan zoeken of dat de samenwerking heel erg verbeterde door meer wederzijds begrip en inzicht in talenten en valkuilen.

Kosten van een Feng Shui advies

Dit is afhankelijk van de grootte, het aantal werknemers en de wensen en /of problemen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Dit kom ik graag bespreken.

 

Denk ook eens aan een Feng Shui lezing of workshop op maat in uw bedrijf.

Feng-Shui-Advies
Kleuradvies voor bedrijven
Feng Shui Expert

Feng Shui Visie Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Of vul het contact formulier in.

Hanny Verheijden:
Qi-Mag Feng Shui consultant
Tilburg, Noord Brabant

info@fengshui-visie.com

+31 (0)6 2 91 21 258

+31 (0)13 536 56 93